DMR Zonnepanelen BV


 
 


Wie zijn wij?

DMR Zonnepanelen is gevestigd te 's-Hertogenbosch en werkt samen met Ecomy Solar gevestigd te Wijchen.

 

Dmr Zonnepanelen BV  is er voor Particulieren

Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 3500 Kwh. wat gelijk staat aan ongeveer 14 zonnepanelen van 275 Wp. mits deze zonder enige schaduw op het zuiden liggen.

Is uw dak groot genoeg dan is er geen enkel probleem maar in de meeste gevallen is het toch wel even passen en meten om een installatie op een nette manier op uw dak te leggen. Het liefst komen we dan ook persoonlijk langs om alle mogelijkheden en wensen voor u op een rijtje te zetten.

Vervolgens krijgt u van ons een offerte waar alles in zit. Alle kosten, alle opbrengsten en geen extra kosten achteraf.

Een compleet verzorgde professionele installatie en een nette afwerking. Voor hellende en platte daken op woningen schuren en garages. Turn key opgeleverd.

Daarnaast zijn onze omvormers voorzien van een WIFI module waardoor u de installatie kunt monitoren via een website of een app.

Ook het aanmelden bij de netwerkbeheerder en uw btw teruggaaf regelen wij voor u.

Waarom zou u kiezen voor zonnepanelen van Ecomy solar

Bij de meeste zonnepaneel aanbieders heeft men de keus uit vele merken zonnepanelen, bij Ecomy solar niet. Inmiddels zijn we al ruim 10 jaar op deze markt en gaan we alleen nog maar voor A kwaliteit.

Omdat Ecomy rechtstreeks in contact staat met de fabrikant kunnen wij de kwaliteit nauwlettend in de gaten houden en waarborgen.

Wij geloven dat de meeste mensen nog veel problemen gaan krijgen met hun zonnepanelen naarmate de garantieperiode is verstreken, en wel hierdoor: 95% van de zonnepanelen die nu op de markt zijn, worden gekit met siliconenkit. De omlijsting word volgespoten met siliconenkit waarna de cellen, het glas en de folie in de omlijsting word gedrukt en het paneel waterdicht is.

Vervolgens ligt een paneel jaar in, jaar uit in de zon en de kou waardoor siliconenkit na jaren uitdroogt en zijn werking gaat verliezen. 


Wat maakt ons zonnepaneel anders?

Onze zonnepanelen zijn al gelijmd en waterdicht voordat ze het frame ingaan daarbij komt er nog een extra afdichtingsband (Duitse merk Tesa) om het glas heen dat speciaal voor deze industrie is ontwikkeld. Het glas van de zonnepanelen is voorzien van afgeronde hoeken zodat het de ruimte heeft om te kunnen uitzetten.Het frame is dikker en heeft extra dikke hoeken voor de stevigheid. Het frame heeft rondom een aantal geperforeerde gaten zodat er geen water in het frame kan blijven staan.

Daarnaast zijn de meeste zonnepanelen die op de markt zijn, in de junction box ( deze zit op de achterzijde van het zonnepaneel ) gezekerd op 15 ampère. Het paneel dat Ecomy http://www.ecomy.nl  gebruikt is gezekerd op 20 ampère en mede hierdoor heeft dit paneel het brandcertificaat klasse 1 behaalt.